Hirdetmények

Rendelésemen elindult a számítógépes betegbehívó rendszer. 

Kérem, hogy mindenki, aki az én rendelésemre jön (akár beteg, akár egészséges, akár adminisztratív céllal érkezik) regisztráljon a váróterem bejárata melletti terminálon. Ezen keresztül szólítjuk a gyerekeket. 

Választható tevékenységek: 

Betegrendelés: időpontfoglalással és anélkül is igénybe vehető

Egészséges rendelés: az eddigi gyakorlatnak megfelelően csak előjegyzésre történik. 

Kérem, hogy amennyiben betegrendelési időben van gyermekének tanácsadási időpontja, ugyanúgy jelentkezzen be a terminálon (a terminált közvetlenül az ajtó mellett helyeztük el, be sem kell tolni a babakocsit a váróba ahhoz, hogy a néhány másodperces műveletet elvégezze), utána foglaljon helyet a tanácsadó váróba.

Amennyiben egészséges gyermekét időpontfoglalás nélkül hozta vizsgálatra, nem kell a betegek közt várakoznia. Válassza a "betegrendelés" tevékenységet, majd fáradjon át az egészséges váróba. Onnan fogjuk szólítani. 

Az „elkészült dokumentumok kiadása” menüpontot akkor válassza, ha előzetesen személyesen, telefonon vagy e-mailben egyeztetett dokumentumot (recept, táppénzes papír, közgyógy igazolás, stb) szeretne átvenni. Az előzetes egyeztetéskor megbeszéljük, mikorra tudjuk a kért iratot elkészíteni, ezért időpontfoglalás erre a tevékenységre nincs.